Tilat kokous- ja juhlakäyttöön

Sawohousella on monipuoliset ja viihtyisät kokous- ja tapahtumatilat erilaisten tilaisuuksien järjestämiseen. Meiltä voit varata tarpeisiisi sopivan tilan tai palvelupaketin ja voimme räätälöidä toiveidenne mukaisen kokonaisuuden ryhmän koon, käytettävän ajan ja tarjoilujen perusteella.

Lähetä meille tarjouspyyntö ja suunnitellaan tilaisuuteenne sopiva kokonaisuus.

sales(at)sawohouse.fi // 010 338 9490

Pehtoorin kabinetti

Tunnelmallinen ja kotoisa kabinetti ravintolasalin lähellä

  • Kokoustila 5-15 henkilölle 
  • Juhlatila max 20 henkilölle

Tilassa on ajanmukainen kokousvälineistö, 50″ näyttö ja langaton wifi

Pehtoorin kabinetti on  vanhan kiinteistön ainoa alkuperäisenä säilynyt osa ja siitä on muistona kaunis hirsiseinä.

Tämän tilan ainutlaatuinen hämyinen tunnelma vie juhlijat mukanaan niin tyylikkäisiin illallistunnelmiin kuin vapaamuotoisempaan pubin tai salakapakan tunnelmiin. Tila toimii mainiosti pieniin päiväkokouksiin, ryhmätöihin tai lounaskokouksiin sekä pieniin perhejuhliin.

Underground Backstage

  • Kokoustila 20-50 henkilölle
  • Juhlatila max 60 henkilölle

Tilassa on ajanmukainen kokousvälineistö,av-laitteisto ja esitystekniikka sekä langaton wifi . Muunneltavissa oleva istumajärjestys.  Tarvittaessa esteetön kulku Underground Venuen kautta. 

Tila toimii mainiosti kokopäivän tilaisuuksiin, kokouksiin, tiimipalavereihin, pieniin yksityistilaisuuksiin. 

Underground Venue

Tässä on Kuopion paras keikkapaikka ja suurten yritystilaisuuksien tapahtumavenue.

  • Kokoustila 50-300 henkilölle
  • Juhlatila max 600 henkilölle

Tilassa on ajanmukainen kokousvälineistö, soveltuu mainiosti päivän kokouksiin, seminaareihin, yritystapahtumiin Muunneltavissa ja jaettavissa liikuteltavan väliseinän avulla erityyppisiin tilaisuuksiin ja tapahtumiin. Esteetön pääsy. Pro-tason ääni-, valaistus- ja esitystekniikka. 

Sawhouse Underground Venue soveltuu erinomaisesti myös yksityiseen juhlatilaisuuteen isolle seurueelle, joka haluaa juhlistaa iltatapahtumaa pikkutunneille saakka yksityisesti oman seurueen kesken. 

Tila mahdollistaa pöytiin tarjoillun ruokailun jopa 400 hengelle ja 600 hengen juhlat yhtenäisessä tilassa. Eri värimaailmoja mahdollistava valaistus, led näyttötekniikka ja pro-tason äänentoisto tarjoavat lähes rajattomat variaatiot luoda tapahtumiin monenlaista tunnelmaa.  

Ohjelmaravintola Maxim

Maximaalisen nostalgiset ja monipuoliset tilat Kuopion keskustassa

  • Kokoustila 20-160 henkilölle 
  • Juhlatila max 300 henkilölle
 

Porrastettu teatterisali/katsomo. Pro-tason valaistus- ja esitystekniikka upea Genelecin® äänimaailma. Monipuoliset catering-palvelut.

Soveltuu: yleisötapahtumiin, konferensseihin ja kokouksiin, seminaareihin, koulutuksiin, yritystapaamisiin sekä yksityisiin juhliin.

Saavutettavuus: Maxim sijaitsee aivan Kuopion ydinkeskustassa. Maximiin on helppo tulla. Tori ja Toriparkki ovat vain kivenheiton päässä, samoin julkiset kulkuyhteydet sekä majoituspaikat.

Esteettömyys: tilaan ei ole esteetöntä pääsyä, kokoustilaan siirtyminen edellyttää avustajan.

Salin puolella asiakaspaikkoja on maksimissaan 300 hengelle. Katetut pöytäpaikat ruokailua varten järjestyvät 160 hengelle. Salista pääsee suoraan avaraan sisääntuloaulaan, jossa asiakaspaikkoja on 80 hengelle. Tilaa on mahdollista käyttää kokouksien yhteydessä näyttely- tai vaikkapa ryhmätyötilana tai vaikkapa buffet -ruokailutilana. Katutason baari palvelee virkistävänä taukopaikkana noin 20 hengelle.

Huolehdimme Ohjelmaravintola Maximin tiloihin kaikki kokoustarjoilut sekä juhlavammat buffet- ja illallistarjoilut toiveidenne mukaan kaikenlaisiin tilaisuuksiin suoraan omasta keittiöstämme.