Tilat kokous- ja juhlakäyttöön

SawoHousella on monipuoliset ja viihtyisät kokous- ja tapahtumatilat erilaisten tilaisuuksien järjestämiseen. Meiltä voit varata tarpeisiisi sopivan tilan tai palvelupaketin tai voimme räätälöidä toiveidenne mukaisen kokonaisuuden ryhmän koon, käytettävän ajan ja tarjoilujen perusteella. Lähetä meille tarjouspyyntö ja suunnitellaan tilaisuuteenne sopiva kokonaisuus.

Kokous- ja tapahtumatilojen varaukset, tapahtumien suunnittelu

sähköpostitse sales(at)sawohouse.fi tai puhelimitse 010 338 9490

.

Underground lounge

Rento ja tyylikäs Underground Lounge -kokoustila sopii erinomaisesti 20-70 henkilön tilaisuuksiin. Lounge on noin 100 neliötä ja sijaitsee ravintolarakennuksen kellarissa. Tässä tilassa saatte kokoustaa kaikessa rauhassa ja rennossa tunnelmassa. Tila on muunneltavissa erilaisin pöytäjärjestelyin ja se soveltuu erinomaisesti myös ilman kalusteita esimerkiksi rentoutushetkien tai joogan toteuttamiseen. Lounge on varattavissa arkisin klo 7.30-20, viikonloppuisin klo 8.30-20.00

Underground sali

Tässä on Kuopion paras keikkapaikka ja suurten yritystilaisuuksien keskus.

Sawohousen Underground sali laajenee lokakuussa reilun 1200 m2 tilaksi, joka on jaettavissa kahteen alueeseen suljettavalla väliseinällä. Kumpaankin salin mahtuu pöytä- ja tuolijärjestelyistä riippuen 200-300 henkilöä. Salien välinen seinä on avattavissa, jolloin tapahtumatilaan mahtuu jopa 800-1000 henkilön yleisö. 

Underground salissa on kaksi esiintymislavaa, kolme baaria sekä monipuolinen ääni- ja valotekniikka. Tilaan on esteetön pääsy suoraan parkkipaikalta olevan ajorampin kautta. Tilasta löytyvät myös inva wc-tilat.

Yhdistettynä Loungeen ja yläkerran ravintolatiloihin, Sawohouse, Ravintola Sabor House Kitchen & Bar sekä Underground -tarjoavat tilaa jopa yli 1000 henkilön tilaisuuksiin.

Underground sali soveltuu seminaareihin, koulutuksiin, messukäyttöön tai vaikka rokkikeikkoihin.

Logistiikka on helppoa, sillä saliin pystyy tarvittaessa ajamaan sisään pakettiautolla. Salissa on myös useita baaritiskejä sekä (lokakuusta alkaen) Snack Bar, joten jano tai nälkä eivät pääse yrityksen juhlissa  tai keikoilla yllättämään.

Teemme Underground salin yksityistilaisuuksiin aina räätälöidyn tarjouksen.

Tarjouspyynnöt sähköpostitse: 

sales@sawohouse.fi