• Tarhakuja 1 Kuopio Kuopio 70780 Finland
 • +358 10 338 9490

Vesterinen Yhtyeineen esiintyi loppuunmyydyllä Sawohouse Garden Live -keikalla 4.9.2021. Nyt tämä upea artisti on mahdollista nähdä jälleen Kuopiossa, tällä kertaa Sawohouse Underground klubilla.

Vesterinen Yhtyeineen on kymmenhenkinen kokoonpano, jonka musiikillinen kirjo on kerrassaan laaja. Sumeilematon tutkimusmatkailu, milloin Ennio Morriconen kartoittamilla lännenmailla, milloin slaavilaisen synkkyyden kehdoissa ja toisaalla taas ruotsalaisen positiivisuuden boolimaljoilla, on tuottanut lukuisia radiohittejä ja sykähdyttäviä lauluja. Samoin on lyriikoiden laita. Niissä ei säästellä tunteita. Iloja ja suruja käydään läpi paikoin hyvinkin mustan huumorin ryydittäminä. Yhtye on kymmenen vuoden aikana löytänyt omaleimaisen ja hienon äänen, joka innostaa yhä uusia ihmisiä ammentamaan orkesterin musiikista.

Hurjaa keikkasuosiota nauttiva Vesterinen Yhtyeineen on julkaissut urallaan seitsemän studioalbumia, yhden kokoelmalevyn ja yhden livelevyn. Yhtyeen viimeisin studioalbumi ”Meissä asuu elämä” näki päivänvalon huhtikuussa 2021 nousten suoraan Suomen virallisen albumilistan toiseksi. Meissä asuu elämä -albumi on komea kokonaisuus koskettavia tarinoita, upeita sävellyksiä ja komeita sovituksia isolla jengillä tarjoiltuna. Albumin singlejulkaisut Kolme hyvää vinkkiä ja Rodeo ovat nousseet molemmat radiosoittoon valtakunnallisesti. Yhtyeen muita hittejä ovat muun muassa Kukaan ei koskaan, Tummilla teillä ja Onnellinen mies.

Kokoonpano:

 • Tero Vesterinen – laulu
 • Mikko Enqvist – kitara
 • Petri Kivimäki – kitara
 • Teemu Jokinen – rummut
 • Jepa Lambert – taustalaulu
 • Heini Ikonen – taustalaulu
 • Leo Kylätasku – puhaltimet
 • Markus Piha – basso
 • Iikka Kotaja – koskettimet
 • Janne Riionheimo – koskettimet

Vesterinen Yhtyeineen Meissä asuu elämä -levyn julkaisukiertue jatkuu keväällä 2022 ympäri Suomen pysähtyen Kuopiossa Sawohouse Undergroundissa 23.4.2022. Luvassa on show’n, joka vie yleisön tunnelmasta toiseen aina riehakkaasta soiton riemusta liikutuksen partaalle.

Tätä keikkaa ei kannata jättää välistä. Liput kannattaa ostaa ajoissa, sillä tämä keikka tullaan myymään loppuun.

Liput ennakkoon 30 € TIKETTI.fi tai Sawohouselta ja ovelta 35€ , mikäli jää.

Ovet tapahtumaan avautuvat klo 20.00. Showtime klo 22.00.

Translate »