Sawohouse Underground Kuopio

Sawohousen maanalaisissa hallitiloissa sijaisee reilu 1200 m2 keikka- ja tapahtumatila Sawohouse Underground sekä noin 100 m2 kokous- ja monitoimitila Underground Lounge. Undergroundiin on esteetön sisäänkäynti parkkipaikalta olevan ajorampin kautta. 

Underground -tapahtumatilassa on suuri esiintymislava, kolme baaria sekä reilun kokoinen tanssilattia. Tila on mahdollista jakaa äänieristetyllä siirtoseinällä kahdeksi erilliseksi tilaksi, mikä mahdollistaa tilan käytön moniin eri tarkoituksiin.   Undergroundissa on kiinnitetty erityistä huomiota hyvään äänentoistoon ja akustiikkaan, meillä on oma laadukas ääni- ja valaistustekniikka sekä taustamusiikki – ja DJ-järjestelmä. 

Lisätietoa: tekniikka(at)sawohouse.fi

Saapuminen Undergroundiin

Osoitteessa Tarhakuja 1 pääset isolla bussilla suoraan parkkipaikalle, josta keikkalaitteiston purkaminen suoraan keikkatilaan onnistuu vaivatta ajorampin kautta. 

Parkkipaikalla (punaisen rakennuksen takana) on tilaa suurillekin ajoneuvoille ja kalustolle, kuten keikkabussi. Ajoneuvot saa myös kytkettyä paikoituksen ajaksi sähkövirtaan .

Pysäköintialue on tarkoitettu ensisijaisesti artisteille sekä majoittumaan saapuville asiakkaille. Suosittelemme asiakkaita saapumaan yleisillä kulkuneuvoilla, sillä vapaata parkkitilaa on rajallisesti.