Sawohousella on tarjolla kokoontumistilaa aina pienehköistä ja idyllisistä noin 10-15 hengen kabinettitiloista noin 70 hengen salitilaan, lisää tilaa löytyy myös talon kellarikerroksesta, jossa sijaitsevat jopa 500-700 hengen tilaisuuksiin sopivat kokous- ja tapahtumatilat. Keskustassa sijaitseva Ohjelmaravintola Maxim tarjoaa lisäksi tyylikkään ja historiaa henkivän miljöön noin 300 henkilön tilaisuuksiin.

 Tilat ja tunnelma vaihtuvat toiveiden, tilaisuuden ja seurueen mukaan. Pehtoorin kabinetti ja Underground Backstage tarjoavat pienen ja persoonallisen vaihtoehdon. Ravintolan sali toimii kesäterassiin yhdistettynä perinteisempänä juhlatilana keskisuurelle seurueelle ja halutessanne myös suojaisaa sisäpihaa voi hyödyntää juhliin. Juhlatilojen ”Rolls Royce” –  Sawohouse Underground Venue toimii juhlissa, joissa vain mielikuvitus on rajana erilaisille toteutusmahdollisuuksille. 

Saman katon alta järjestyvät kaikki palvelut niin kokous- ja juhlatilat, tarjoilu kuin majoituskin. Boutique Hotel Sawohouse majoittaa kerrallaan noin 35 vierasta. Varatessanne koko majoituskapasiteetin omaan käyttöön myös koko hotellikiinteistö on käytännössä vain oman seurueenne käytössä. 

Kerro toiveesi niin ideoimme yhdessä kuinka voimme auttaa tilaisuutenne valmisteluissa ideointi- ja suunnitteluvaiheesta aina toteutukseen saakka. 

Pihista tai törsää

Juhlien järjestäminen ei ole budjetista kiinni. Meillä voit suunnitella omalle budjetillesi sopivan kokonaisuuden.

Yksinkertaisimmillaan tilan voi varata pöytävarauksella muutamaksi tunniksi, jolloin erillistä tilavuokraa ei sisälly. Kustannukset muodostuvat sen mukaan millainen menu ja millaista juomatarjoilua tilaisuuteen halutaan. Kokonaisuuteen voi sisältyä myös pieni kattausmaksu. Voit tuoda meille omia kukkia ja koristeita sekä somistaa juhlapöydät haluamallasi tavalla. Omien ruokien tai juomien tuominen juhlatilaan ei ole kuitenkaan mahdollista, poikkeuksena kahvipöydän yksittäiset itsetehdyt leivonnaiset tai vaikkapa hääkakku ja karkkibuffetin tarjottavat. 

 Viikonloppuna perjantaisin ja lauantaisin Sawohousen ravintolassa ja terassilla on usein ohjelmaa, jolloin tiloissamme on myös muita asiakkaita. Pöytävarauksella toteutettuun tilaisuuteen voimme varata käyttöönne kabinetin tai osa ravintolan salista tai terassin pöydistä voidaan rajata juhlaseurueen omaksi alueeksi.

Kun haluat järjestää kokoillan tilaisuuden yksityisesti ilman ulkopuolisia sisältyy tarjoukseen aina myös tilavuokra, jonka suuruus riippuu tilaisuuden kestosta ja laajuudesta. Underground Venue ja Ohjelmaravintola Maxim ovat parhaat paikat, kun haluat näyttävät juhlat ja paljon vieraita. n on Näihin tapahtumatiloihin on mahdollista kattaa muhkeat tarjoilupöydät kuohuviinibaareineen ja tanssilattia tilaa löytyy loppuillan bilebändin vauhdikkaille rytmeille. 

Järjestämme eri kokoisia tilaisuuksia myös avaimet käteen -periaatteella, jolloin voit huoletta jättää kaiken meidän hoidettavaksi. Täyden palvelun juhlat sisältävät ruoka- ja juomatarjoilun lisäksi, tilan koristeet, kukat, kalustevuokrat, bändin tai esiintyjät bussikuljetukset juhlapaikalle jne. Tilaisuuden kokonaiskustannukset muodostuvat sen mukaan millaista tarjottavaa ja millaisia palveluja tapahtumaan halutaan.

Kiinnostuitko? Pyydä tarjous

Halutessasi keskustella mahdollisuuksista viettää tilaisuutta Sawohousella tai Ohjelmaravintola Maximissa, lähtee asia helpoiten eteenpäin ottamalla yhteyttä suoraan myyntipalveluumme oheisella tarjouspyyntölomakkeella. 

 Voit myös soittaa meille  puh. 010 338 9490 tai myyntipalvelu 010 338 9493 (arkisin klo 8.30-16.00) ja sopia ajankohdan tulla tutustumaan tiloihimme paikan päälle. Henkilökuntamme esittelee mielellään tilat ja vastailee kysymyksiinne ja antaa lisätietoa tilaisuuden järjestämiseen liittyvistä asioista. 

Suunnittelemme herkulliset ruoka- ja juomatarjoilut toiveidenne mukaan. Osaava henkilökunta ja uniikki miljöö tekevät tilaisuudesta varmasti onnistuneen. 

 

Lähetä tarjouspyyntö