Sawohousella on tarjolla kokoontumistilaa aina pienehköistä ja idyllisistä noin 10-15 hengen kabinettitiloista noin 70 hengen salitilaan, lisää tilaa löytyy myös talon kellarikerroksesta, jossa sijaitsevat jopa 300-600 hengen tilaisuuksiin sopivat kokous- ja tapahtumatilat.

 Tilat ja tunnelma vaihtuvat toiveiden, tilaisuuden ja seurueen mukaan. Pehtoorin kabinetti ja Underground Lounge tarjoavat pienen ja persoonallisen vaihtoehdon. Ravintola Sabor House Kitchen & Bar sali toimii kesäterassiin yhdistettynä perinteisempänä juhlatilana keskisuurelle seurueelle ja halutessanne myös suojaisaa sisäpihaa voi hyödyntää juhliin. Juhlatilojen ”Rolls Royce” – Sawohouse Underground toimii juhlissa, joissa vain mielikuvitus on rajana erilaisille toteutusmahdollisuuksille. 

Saman katon alta järjestyvät kaikki palvelut niin kokous- ja juhlatilat, tarjoilu kuin majoituskin. Boutique Hotel Sawohouse majoittaa kerrallaan noin 35 vierasta. Varatessanne koko majoituskapasiteetin omaan käyttöön myös koko hotellikiinteistö on käytännössä vain oman seurueenne käytössä. 

Kerro toiveesi niin ideoimme yhdessä kuinka voimme auttaa tilaisuutenne valmisteluissa ideointi- ja suunnitteluvaiheesta aina toteutukseen saakka. 

Lisätietoa kokoustiloista sivun lopussa

Kiinnostuitko? Pyydä tarjous

Halutessasi keskustella mahdollisuuksista viettää tilaisuutta Sawohousella lähtee asia helpoiten eteenpäin ottamalla yhteyttä suoraan myyntipalveluumme oheisella tarjouspyyntölomakkeella. 

 Voit myös soittaa meille  puh. 010 338 9496 ja sopia ajankohdan tulla tutustumaan tiloihimme paikan päälle. Henkilökuntamme esittelee mielellään tilat ja vastailee kysymyksiinne ja antaa lisätietoa tilaisuuden järjestämiseen liittyvistä asioista. 

Suunnittelemme herkulliset ruoka- ja juomatarjoilut toiveidenne mukaan. Osaava henkilökunta ja uniikki miljöö tekevät tilaisuudesta varmasti onnistuneen. 

Sivuston lopusta löydät lisätietoa ja kuvia eri kokoustila vaihtoehdoistamme. 

 

Lähetä tarjouspyyntö

Pehtoorin kabinetti

Jos haluat viettää pienen ja intiimin tilaisuuden vain tärkeimpien ja aivan lähimpien henkilöiden kera, on Sawohousen ravintolan takaosan kabinettitilat siihen mitä mainioin vaihtoehto.

Pehtoorin kabinetti on koko kiinteistön alkuperäisen rakennuksen ainoa alkuperäisenä säilynyt osa ja siitä on muistona kaunis alkuperäinen hirsiseinä. Tämän tilan ainutlaatuinen hämyinen tunnelma vie juhlijat mukanaan niin tyylikkäisiin illallistunnelmiin kuin vapaamuotoisempaan pubin tai salakapakan tunnelmiin. Toimiipa tila mainiosti myös pienen seurueen kokoustilana, sillä tila on varustettu kahdella TV:lla /digitaalisella näytöllä ja äänentoistolaitteistolla. Tilassa on ajanvietteeksi myös erilaisia seurapelejä ja kirjoja.

Tilaan mahtuu mukavasti noin 10-15 henkilön seurue. 

 

Juhlat terassilla

Kuka on väittänyt, että juhlia voi ainoastaan sisätiloissa. Sawohousen upea sisäpiha ja kaunis terassipatio mahdollistaa monenlaisten kesäjuhlien järjestämisen myös ulkona. Meillä on vietetty kesäterassilla esimerkiksi ylioppilasjuhlia, syntymäpäiviä, sukujuhlia, yrityksen kesäjuhlia ja vip-tilaisuuksia, peli-, karaoke ja tanssi-iltoja sekä baby shower- juhlia ja jopa kissanristiäisiä 😉 puhumattakaan mahtavista kesän Garden Live -tapahtumista.

Sabor House Kitchen & Bar Sali

Sawohousen ravintolan sali on perinteinen ja tunnelmallinen juhlatila pieniin ja keskisuuriin tilaisuuksiin, kuten perhejuhliin, valmistujaisiin, pikkujouluihin, syntymäpäiviin sekä erilaisiin teemajuhliin. 

Lisätilana on mahdollista hyödyntää myös ravintolan yhteydessä olevaa valoisaa lasiverantaa tai hämyisiä kabinettitiloja ja ulkoterassia. Tämä tila mahdollistaa pöytäjärjestyksestä riippuen kattaukset 50-70 henkilön tilaisuuksiin. Seurueen jakautuessa koko ravintolan ja kabinettitilojen alueelle tilaa on enimmillään noin 100 hengelle. Parhaiten tila toimii noin 50-60 hengen tilaisuuksiin. 

Huomioittehan, että tämä tila ei vanhan rakennuksen rakennusteknisten ratkaisujen puitteissa sovellu täysin esteettömille juhlavieraille, sillä sisätiloihin ja wc-tilat tiloihin on portaat. Ravintolasali on aamulla hotellin aamupalavieraiden käytössä, joten juhlatilaksi tämä tila on käytettävissä aikaisintaan klo 14.00 alkaen, anniskeluoikeuksien puitteissa juhlia voi normaaliaikana kuitenkin ilman ulkopuolista häiriötä viettää vaikkapa aamuyölle saakka.  Kesäviikonloppuisin Sawohousen sisäpihalla järjestetään myös erilaisia konsertti- ja yleisötapahtumia, jotka voivat vaikuttaa ravintolan toimintaan. Mikä olisikaan parempi tapa viettää ainutlaatuinen tapahtuma, kuin siirtyä sisätiloista koko juhlaseurueen kera suoraan jatkoille kuuntelemaan Garden Liven huippuartisteja !

Sawohouse Underground lounge

Noin sadan neliön Underground Lounge soveltuu mainiosti noin 20-50 hengen tilaisuuteen. Coctail-tyyppiseen tilaisuuteen loungeen mahtuu juhlimaan mainiosti jopa 70 hengen seurue.

Tila sijaitsee ravintolan alakerrassa Underground tapahtumatilojen läheisyydessä ja soveltuukin erinomaisesti esimerkiksi yksityistilaisuudelle tai vip- tapahtumalle, josta siirtyminen jatkoille esimerkiksi Undergroundin keikalle onnistuu vaivatta. Kaikki ruoka – ja juomatarjoilut järjestyvät tilaan helposti. Tilasta löytyy myös äänentoisto ja av-laitteisto esitystekniikkaa varten. Tilassa on myös biljardipöytä.

Underground tapahtumatilan kautta tähän tilaan on mahdollista järjestää pääsy esteettömästi pyörätuolilla. 

Sawohouse Underground klubi

Sawohouse Underground soveltuu täydellisesti yksityiseen juhlatilaisuuteen isolle juhlaseurueelle tai porukalle, joka haluaa juhlistaa iltatapahtumaa tai tärkeää päiväänsä reilusti pikkutunneille saakka tarvittaessa täysin tai osittain yksityisesti oman seurueen kesken. Tila mahdollistaa pöytiin tarjoillun ruokailun jopa 400 hengelle ja tila mahdollistaa jopa 600 henkilön juhlat yhtenäisessä tilassa.

Reilun 1200 m2 tila muuntautuu liikuteltavan väliseinäratkaisun avulla helposti joko yhdeksi suureksi yhtenäiseksi tilaksi tai kahdeksi erilliseksi tilaksi,  ja on näin muunneltavissa ja jaettavissa erityyppisiin tilaisuuksiin ja tapahtumiin, jopa samanaikaisesti saman illan aikana.

Sawohouse Undergroundissa on kaksi esiintymislavaa, reilusti tanssilattiatilaa ja kolme baaria. Tilaan on myös esteetön kulku. Eri värimaailmoja mahdollistava valaistus, led esitysnäyttötekniikka ja pro-tason äänentoistolaitteet mahdollistavat lähes rajattomat variaatiot luoda tapahtumiin monenlaisia tunnelmia. Tila on myös mahdollista koristella ja järjestellä toiveiden mukaan usein jo hyvissä ajoin etukäteen. 

Sovittaessa henkilökuntamme osallistuu suunnitteluun ja toteutukseen toiveiden mukaan. Kauttamme järjestyvät myös esiintyjät ja artistit aina Suomen eturivin kärkinimiä myöten. Isompiin tilaisuuksiin kaikki lavatekniikka on meillä valmiina ja paikalla oleva teknikko varmistaa kaiken toimivuuden.

Tila on varattavissa kaikenlaisiin tapahtumiin ympäri vuoden. 

Ohjelmaravintola Maxim

Jos haet tilaisuudelle juhlavaa, mutta samalla monipuolista tilaa aivan Kuopion ydinkeskustasta, on uniikki ja historiaa henkivä Ohjelmaravintola Maxim täydellinen valinta.

Toimivan tekniikan, keskeisen sijainnin ja erinomaisten tilojensa vuoksi Maxim on täydellinen paikka erilaisten kokousten, seminaarien, koulutusten ja muiden yritystilaisuuksien järjestämiseen. Maximiin on helppo tulla: tori ja Toriparkki ovat vain kivenheiton päässä, samoin julkiset kulkuyhteydet sekä majoituspaikat.

Maximin pääsali varustettu laadukkaalla valotekniikalla, upea Genelecin äänimaailma, muunneltavat kalusteratkaisut ja porrastettu katsomo takaavat, että kaikki tilaisuutesi osallistujat näkevät ja kuulevat kaiken ongelmitta.

Salin puolella asiakaspaikkoja on maksimissaan 300 hengelle. Katetut pöytäpaikat ruokailua varten järjestyvät 160 hengelle. Salista pääsee suoraan avaraan sisääntuloaulaan, jossa asiakaspaikkoja on 80 hengelle. Tilaa on mahdollista käyttää kokouksien yhteydessä näyttely- tai vaikkapa ryhmätyötilana tai vaikkapa buffet -ruokailutilana. Katutason kahviotila palvelee virkistävänä taukopaikkana.

Huolehdimme myös Ohjelmaravintola Maximin tiloihin kaikki kokoustarjoilut sekä juhlavammat buffet- ja illallistarjoilut toiveidenne mukaan kaikenlaisiin tilaisuuksiin suoraan omasta keittiöstämme. 

Tila on varattavissa tilaisuuksiin ympäri vuoden. 

Pihista tai törsää

Juhlien järjestäminen ei ole budjetista kiinni. Meillä voit suunnitella omalle budjetillesi sopivan kokonaisuuden.

Yksinkertaisimmillaan tilan voi varata pöytävarauksella muutamaksi tunniksi, jolloin erillistä tilavuokraa ei sisälly. Kustannukset muodostuvat sen mukaan millainen menu ja millaista juomatarjoilua tilaisuuteen halutaan. Kokonaisuuteen voi sisältyä myös pieni kattausmaksu. Voit tuoda meille omia kukkia ja koristeita sekä somistaa juhlapöydät haluamallasi tavalla. Omien ruokien tai juomien tuominen juhlatilaan ei ole kuitenkaan mahdollista, poikkeuksena kahvipöydän yksittäiset itsetehdyt leivonnaiset tai vaikkapa hääkakku ja karkkibuffetin tarjottavat. 

 Viikonloppuna perjantaisin ja lauantaisin ravintolassamme ja terassilla on usein ohjelmaa, jolloin ravintolatiloissamme on myös muita asiakkaita. Pöytävarauksella toteutettuun tilaisuuteen voimme varata käyttöönne kabinetin tai osa ravintolan salista tai terassin pöydistä voidaan rajata juhlaseurueen omaksi alueeksi.

Kun haluat järjestää kokoillan tilaisuuden yksityisesti ilman ulkopuolisia sisältyy tarjoukseen aina myös tilavuokra, jonka suuruus riippuu tilaisuuden kestosta ja laajuudesta. Underground on paras tila, kun haluat näyttävät juhlat ja paljon vieraita. Tilaan on mahdollista kattaa muhkeat tarjoilupöydät kuohuviinibaareineen ja tanssilattia tilaa löytyy loppuillan bilebändin vauhdikkaille rytmeille. 

Järjestämme eri kokoisia tilaisuuksia myös avaimet käteen -periaatteella, jolloin voit huoletta jättää kaiken meidän hoidettavaksi. Täyden palvelun juhlat sisältävät ruoka- ja juomatarjoilun lisäksi, tilan koristeet, kukat, kalustevuokrat, bändin tai esiintyjät bussikuljetukset juhlapaikalle jne.

Tilaisuuden kokonaiskustannukset muodostuvat sen mukaan millaista tarjottavaa ja millaisia palveluja tapahtumaan halutaan.