Satu Filipczak: Satumaiset Hyvinvointipalvelut

Satumaiset Hyvinvointipalvelut palvelee Sawohousen tiloissa, josta löytyy erilaisia hieronta sekä hemmotteluhoitoja vauvasta vaariin.

Satumaiset Hyvinvointipalvelut muuttaa Kuopion keskustaan. Uusi Hyvinvoinnin Lähde – yritys palvelee asiakkaita uusissa tiloissa 3.6.24 alkaen

Hyvinvoinnin lähde nettisivut: www.hyvinvoinninlahde.com

Nettisivuilta pääset katsomaan tarkemmin hoidoista www.satumaisethyvinvointipalvelut.com

Sydämellisesti tervetuloa 💖

Jäsenkorjaaja Jolle Uotinen

Kalevalaista jäsenkorjausta tekevä koulutettu kalevalainen jäsenkorjaaja Jolle Uotinen

Kalevalaista jäsenkorjausta Kuopiossa kansanlääkintäseuran perinteiseen tukeutuvalla käsittelyllä. Kalevalainen jäsenkorjaus on tieteellisesti tutkittu, perinteeseen tukeutuva, käsillätehtävä, kudoksia kunnioittava hoitomuoto. Koko keholle tehtynä hoito parantaa liikkuvuutta, vaikuttaa lihaksia ja kalvorakenteita rentouttavasti elvyttäen samalla erilaisten kudosten ja aineenvaihduntajärjestelmien sekä hermojen toimintaa.

Kalevalaisen jäsenkorjauksen tehokkuus ja ainutlaatuisuus on osoitettu useammassa tieteellisessä tutkimuksessa.

Kalevalaisessa jäsenkorjauksessa hoidetaan kehon tukirakenteiden virheasennoista aiheutuvia kiputiloja ja aineenvaihduntahäiriöitä eli tuki- ja liikuntaelinongelmia ja niistä johtuvia erilaisia ongelmia. Hoito tapahtuu tieteellisesti ja käytännössä hyväksi todetulla suomalaisella pehmytkudoskäsittelyllä, joka tehdään pehmeästi kudoksia kuunnellen. Hoidolla on nimisuojaus ja se on hyväksytty Opetus- ja kulttuuriministeriön päätöksellä Elävän perinnön kansalliseen luetteloon huhtikuussa 2020.

 www.suoraksi.fi

Hyvinvointipalvelut Sawohousessa

Satumaiset Hyvinvointipalvelut sekä kalevalaisen jäsenkorjaajan palvelut löytyvät Sawohousen punaisen rakennuksen alakerrasta