Underground Catering Kuopio

Toteutamme tarjoilut asiakkaan toiveiden mukaan festivaaleille, katuruokatapahtumiin, yritystilaisuuksiin, työmaaruokailuun sekä yksityistilaisuuksiin kuten häihin, syntymäpäiville tai muihin perhejuhliin 

Sawohousen iloinen kokkikatras parkkeeraa hulppean hienon Underground Catering- bussikeittiön niin torin laitaan, kauppakeskuksen piha-alueelle, festivaalikentälle kuin juhlakartanon tai kesähuvilan pihaan ja loihtii tilaisuuteen asiakkaan toiveiden mukaan niin heavysti makunystyröitä hemmottelevia streetfood annoksia kuin upeita juhlabuffetteja suomalaisista raaka-aineista savolais-kansainvälisellä otteella . 

Olemme tunnettuja herkullisista ruoka-annoksista sekä monipuolisista ja maistuvista buffet menuista ja laadukkaasta esillepanosta. Ammattitaitoinen ja osaava henkilökuntamme huolehtii palvelun sujuvuudesta niin, että asiakas voi keskittyä omassa tapahtumassaan olennaiseen eli iloiseen seurusteluun ja tapahtumasta nauttimiseen. 

Toteutamme tilaisuudet kokonaisvaltaisesti, tarjoilujen, astioiden ja kattauksen sekä henkilökunnan osalta. Järjestämme halutessanne myös tilaisuuden somistukset sekä ohjelmapalveluita. Toteutamme palvelut luotettavasti, korkealla ammattitaidolla sekä rakkaudesta tekemiseen.

Kysy lisää palveluistamme ja pyydä tarjous 

See you next summer....

Olemme olleet mukana näissä tapahtumissa