Tämä ilta on täynnä mitä parhainta rockmusiikkia! Saman illan aikana lavalla nähdään Matchbox (UK), Hi Speed Rockets sekä Brandy Rockers. 

MATCHBOX on brittiläinen vuonna 1971 perustettu Rockabilly-musiikkia soittava rockyhtye.

Yhtye oli suosionsa huipulla Suomessa 1980-luvun alun rockabillybuumin aikana. Yhtyeen suosittuja kappaleita ovat muun muassa ”Rockabilly Rebel”, ”Midnight Dynamos”, ”Buzz Buzz a Diddle It”, ”Everybody Needs a Little Love”, ”When You Ask About Love”, ”Washmachine Boogie” ja ”Teenage Boogie”.

Bändi keikkailee edelleen ahkerasti Isossa Britanniassa sekä eri puolella Euroopassa ja vanhat klassikkohitit jammaavat edelleen yhtä hyvällä soundilla kuin vuosikymmeniä sitten.

HI-SPEED ROCKETS soittaa Rockabillyä roots vaikutteilla ja modernilla twistillä. Noin 8 vuotta sitten perustettu ryhmä, jossa soittaa mm. Legendaarisesta Neobilly yhtye Housewreckersistä tuttu komppi ryhmä Janne ja Hape. Laulajan tonttia hoitaa Alex Ojasti, jonka ääni ei jätä ketään kylmäksi ja joka monille tuttu muunlaisen musan ympyröistä, sekä uutena kitaristina kaiken roots musan taitaja ja sillä saralla yksi Härmän kovimmista Gona Lehtinen. Harvakseltaan keikkaileva, mutta kysytty ryhmä, joka on noteerattu Suomen tämän hetken kovimpien alan yhtyeiden joukkoon. Setti koostuu omasta materiaalista, sekä huolella valituista covereista.

BRANDY ROCKERS

Kuopiolainen 1978 perustettu yhtye, joka soittaa vanhaa rokkenrollia ja rockabillyä Elviksestä Hurriganesiin. Bändi on soittanut satoja keikkoja baareissa, häissä, synttäreillä, harrikkabileissä, jenkkiautojuhlissa yms.

Ilta on täynnä hyväntuulista meininkiä, joka saa keikkakansan jammaamaan ja tanssijalan vipattamaan.

Tapahtumassa on mukana myös monenlaista oheistapahtumaa ja tuotemyyntiä sekä 50 -luvun ja rock -henkisten vaatteiden erikoisliike Rock ´n´ Dot :n muotinäytös . Tapahtumassa on näytteilleasettajana myös Underground Store, joka on vuonna 2006 perustettu kotimainen liike, joka on erikoistunut lävistämiseen, vaihtoehtopukeutumiseen ja erikoisempaan rock’n roll ja vintagehenkiseen sisustustavaraan.

Ovet tapahtumaan avataan klo 19.00. SHOWTIME klo 20.00 alkaen.

20.00 Rock ´n Dot & Pin-up Petrols  50´s Fashion show

20.30 Brandy Rockers

22.00 Hi-Speed Rockets

23.30 MATCHBOX

Liput ennakkoon 20 € (saatavilla TIKETISTÄ tai suoraan Sawohouselta ) ja ovelta 25€.

Translate »