• Tarhakuja 1 Kuopio Kuopio 70780 Finland
  • +358 10 338 9490

Before The Dawnin paluukiertueen lämppärit on julkaistu – mukana Kuopion keikalla Suotana

Suomalaisen melodisen death metalin kivijalka Before The Dawn tekee syksyllä ensimmäisen kiertueensa 11 vuoteen. Kotimaisen metallin kenties odotetuin paluukiertue pysähtyy Kuopion Sawohouse Undergroundissa lauantaina 30. syyskuuta. Kiertueella esiintyy myös winter metal -jättiläinen Wolfheart, joka juhlii lokakuussa ”Winterborn”-debyyttialbuminsa 10-vuotispäivää.

Multi-instrumentalisti Tuomas Saukkosen johtama Before The Dawn tekee pitkään kaivatun paluun niin julkaisu- kuin keikkarintamalle. Yhtye julkaisee 30. kesäkuuta uuden albuminsa ”Stormbringer”, joka on Before The Dawnin ensimmäinen nykyisen solistin Paavo Laapotin kanssa. Levyltä lohkaistut singlet ”Destroyer” ja ”Chains” povaavat yhtyeelle erittäin vahvaa paluuta.

Kiertueella nähdään myös niin ikään Tuomas Saukkosen luotsaama Wolfheart. Suomalaisen melodisen death metalin ykkösnimiin lukeutuva yhtye julkaisi viime syksynä kuudennen studioalbuminsa ”King Of The North”. Levy sai loistavan vastaanoton niin faneilta kuin kriitikoilta ja sitä on kuvailtua Wolfheartin tähänastisen tuotannon parhaaksi.

22. syyskuuta alkavan Suomen-kiertueen lämppärit on nyt julkaistu. Nummirockissa ja Tuskassa selvää jälkeä tehnyt Brymir lämmittelee kaksikkoa Helsingin Tavastialla ja Tampereen Pakkahuoneella, kun taas pohjoista voimaa melodiseen death metaliin ammentava Suotana vierailee Kuopiossa, Seinäjoella ja Oulussa.

Aika: 30.9.2023

Paikka: Sawohouse Underground

20.00 ovet

20.30-21.10 Suotana

21.30-22.30 Wolfheart

23.00-00.15 Before The Dawn

Liput: Ennakkoon 25€+pm

Liput: ovelta mikäli jäljellä 30€

Translate »