Sawohouse Undergroundin syyskausi käynnistyy näyttävästi IS40vFEST -tapahtuman merkeissä.

IS40vFEST – savolainen musiikkitapahtuma vie teidät matkalle tämän päivän savolaisiin musiikkikentän tuleviin suunnannäyttäjiin 1.9.2023 .


Tapahtuman esiintyjät ovat:

KAIKKEUS

Kuopiolainen Kaikkeus poimii metallista tunnetut raskaat saundit ja puukottaa sillä suomenkielistä rockmusiikkia kaikella rakkaudella. Bändin on voinut nähdä livenä niin KuopioRockissa sekä samoilla lauteilla mm. Turmion Kätilöiden ja Kotiteollisuuden kanssa. Silti Kaikkeuden taustalla on ihan oma juttu, josta saa kiinni parhaiten live-tilanteessa. 


www.youtube.com/@Kaikkeus

www.kaikkeusband.fi


MARKUS PETSALO


Kuopiolainen Markus Petsalo on nähty valtakunnallisessa laulukilpailussa, hevi- ja punk-bändien kokoonpanoissa ja teatterin näyttämöllä. Markus on kuitenkin pitänyt huolen, että hänen tuotantonsa tunnetaan erityisesti herkästä mutta rohkeasta mies ja kitara -symbioosista. Mahtuu keikan aikana lavalle muitakin soittimia, mutta Make pitää huolen koko yhden miehen orkesteristaan.

www.youtube.com/@ThePetsalo
https://markus-petsalo.webnode.fi


SIGIR


SIGIR on Vesannolta ponnistavan neljän nuoren herrasmiehen uusi melodinen deathmetal-yhtye. Children Of Bodomin, Amorphiksen ja Wintersunin viitoittamaa tietä kulkeva yhtye on työstänyt materiaalia jo useamman vuoden verran, mutta pian bändin debyyttialbumi näkee päivänvalon. https://youtu.be/_-qsey61swk
https://linktr.ee/SIGIRBAND  


Kuuman tunnelman ja kylmien juomien lisäksi paikan päällä myydään SawoHousen herkullista & helppoa street foodia, ettei pääse nälkä yllättämään kesken hauskanpidon.

Tapahtumaan on vapaa pääsy (narikka 4,00 €).  Ikäraja 18 v.

Aikataulu:

19:00 Ovet auki

20:00 SIGIR

21:00 Markus Petsalo

22:00 / 22:30 Kaikkeus

01:30 Valomerkki

Translate »