Jo perinteeksi muodostunut suosittu Rokkia ja Rikoksia – rikoskirjallisuutta ja musiikkia yhdistävä kirjallisuus- ja kulttuuritapahtuma järjestetään jo kolmannen kerran Kuopiossa lauantaina 25.11.2023. Tapahtumapaikkana on tänä vuonna ensimmäistä kertaa Ohjelmaravintola Maxim, jonka upeat tilat soveltuvat tapahtumaan täydellisesti.

Tapahtumassa on jälleen mukana tunnettuja, palkittuja ja maailmallakin menestyneitä dekkaristeja: Kari Häkämies, Helena Immonen, Pauliina Susi, Ari Wahlsten, Arttu Tuominen ja Leena Lehtolainen. Tapahtuman juontaa kirjailija, Marko Kilpi.

Illan musiikista vastaa Hoodoo Woods. Luvassa on groovaavaa hippirockia alan legendojen hengessä. Bändin ohjelmistosta löytyy mm. Allman Brothers, Santana, Neil Young sekä Robin Trawer tuotantoa.  (edit 27.10. Illan artistiesiintyjä on vaihtunut aiemmin ilmoitetusta)

Rokkia ja rikoksia tapahtuman pääajatus on nostaa esille suomalaisen rikoskirjallisuuden parhaimmistoa yhdistäen perinteinen kirjallisuustapahtuma ja menevä live-musiikki.  Tapahtuma rikkookin rohkeasti perinteisen kirjallisuustapahtuman perinteitä jo pelkästään sillä, että se järjestetään rock klubilla – ympäristössä, jossa on perinteisesti totuttu näkemään musiikkikeikkoja. Tänä vuonna Rokkia ja Rikoksia -kirjallisuustapahtuma järjestetään Kuopion keskustassa, tunnelmallisessa Ohjelma Ravintola Maximissa.

Tapahtumaan yhdistyy myös kulinaristisia elämyksiä Show&Dinner -kattausten sekä näyttävien audiovisuaalisten elämysten kera. Kyseessä on siis varsin kokonaisvaltainen kulttuurielämys.

Liput tapahtumaan ovat nyt myynnissä Tiketti.fi -verkkokaupassa. Lippuja on myynnissä rajallisesti, joten kannattaa olla ajoissa liikkeellä, mikäli mielit päästä mukaan tähän ainutlaatuiseen tapahtumaan!

Tapahtumaan liittyvä pääsymaksuton oheistapahtuma : kirjailijatapaaminen Kuopion kirjastolla järjestetään lauantaina 25.11. klo 14.00 -15.00

Tapahtumassa mukana: Ari Wahlsten, Helena Immonen, Marko Kilpi. Haastattelijana Ville Virkkunen

Maxim avautuu klo 15.00

Tapahtuma alkaa klo 17.00

Showtime klo 17.00 – 20.30:  Kirjailijat ja illallinen

Showtime klo 20.30;  Hoodoo Woods

Tilaisuus päättyy klo 22.30. Maxim sulkeutuu klo 23.00

Liput: ennakkoon Tiketti.fi 30€ (+pm), liput ovelta 35€, pelkkä keikka 15€

Show&dinner liput 75€ (sisältää ohjelman, 3 ruokalajin illallisen ja alkudrinkin)

Tapahtuman ikäraja on 18 vuotta.

Translate »