• Tarhakuja 1 Kuopio Kuopio 70780 Finland
  • +358 10 338 9490

Gasellit Katto auki -Tour päättää Sawohouse Undergroundin syyskauden lauantaina 30.12.2023

Ovet 20.00
Showtime 23.00
Ikäraja: K -18

Kaupungin vauhdikkaimmat uuden vuoden etkot järjestetään Sawohouse Undergroundissa, Gasellit tulevat pitämään siitä huolen. Luvassa on parhaat palat maaliskuussa 2023 julkaistulta Gasellin kyynel -albumilta sekä tanakka kattaus yhtyeen tuotannon ikivihreitä. Mukana menossa myös tv:stä tuttu Hätä-Miikka, jonka seikkailuita voit seurata Vain elämää -ohjelman uusimmalla tuotantokaudella!

Gasellit sai alkunsa ystäväporukan hauskanpidosta vuonna 2009 ja on vuosien saatossa noussut kahdeksan albuminsa sekä lukuisten suosittujen kappaleidensa (kuten Imus, Laulu ilman sanoja feat. ABREU, Kuvittele meidät siellä ja Mitä mä Malagas feat. JVG) myötä yhdeksi Suomen suosituimmista yhtyeistä. Melodista rap-musiikkia tekevän yhtyeen suosiosta todistavat muun muassa kaksi Emma-palkintoa, neljä platina-albumia sekä kärkisijat niin albumi- kuin Spotifyn TOP 50 -listoillakin.

Ennen kaikkea Gasellit kuitenkin elää ja hengittää live-esiintymisistä, joita yhtye onkin tehnyt jo lähes 800 ympäri Suomen. Keikoillaan Hätä-Miikan, Päkän, Thuben ja Musa-Jusan muodostaman yhtyeen tavoite on luoda keskinäisiin kemioihinsa nojaten hyvä fiilis lavalle ja saada se sitä kautta tarttumaan kaikkiin paikalla olijoihin – oli kyse sitten intiimeistä hääjuhlista tai kesän suurimmista festivaaleista. Resepti onkin kerännyt runsaasti kiitosta keikoilla käyneeltä yleisöltä ja nostanut bändin asemaan, jossa siitä puhutaan yleisön ikisuosikkina (Helsingin Sanomat 17.6.2023). Gasellien keikat ovat yhdistelmä timanttista osaamista ja puhdasta musiikin esittämisen riemua, eli toisin sanottuna takuuvarmaa hauskanpitoa. Tervetuloa!

Liput ennakkoon 30.00 € + pm
Liput ovelta 35.00 €, mikäli jäljellä.

https://www.tiketti.fi/gasellit-katto-auki-tour…/93660

Sawohouse Underground avautuu klo 20.00.

Iltaa lämmittelee Dj Pipari E ja upea tanssiryhmä Collusion Dance Team. Kannattaa tulla paikalle ajoissa jotta pääset näkemään upean shown!

Gasellit showtime on klo 23.00

Gasellit Katto auki – Tour 3.11.2023 alkuperäinen keikka on siirtynyt 30.12.2023 . Ennakkoon aiemmalle keikalle jo ostetut liput käyvät sellaisenaan uudelle päivälle.

Translate »