SONATA ARCTICA julkaisee maaliskuussa 2024 uuden ”Clear Cold Beyond”-albumin, jonka myötä bändi palaa juurilleen, melodisen ja iskevän power metallin pariin.

Clear Cold Beyond Finland Tour 2024 vie kemiläiskvintetin läpi Suomen: Tampereelta 15.3.2024 alkava kiertue jatkaa Laukaan, Lahden, Helsingin, Kuopion, Joensuun ja Turun kautta Seinäjoelle, jonne rundi päättyy 5. huhtikuuta. Lämppärinä kiertueella nähdään oululainen, Suomen tiukimpiin hard rock -ryhmiin lukeutuva Temple Balls.

Bändi kuvailee tuntojaan kiertuejulkaisun aattona: ”Parin vuoden Seikkailujen jälkeen on mahtavaa palata power metallin pariin. On ilo ja kunnia startata ”Clear Cold Beyond”-albumikiertue kotimaankeikoilla. Uusien biisien lisäksi on ilman muuta luvassa klassisia Sonata-hittejä. Nähdään keikoilla!”

SONATA ARCTICA is returning with a brand new album in March 2024 which leads them back to their roots and will be filled with a massive range of brand new power metal hymns.

To celebrate the release of »Clear Cold Beyond«, the quintet will be also returning for an extensive tour in their home country Finland. The »Clear Cold Beyond Finland Tour 2024« will pay a visit to Tampere, Helsinki, Turku, Seinäjoki, Kuopio, Joensuu, Lahti and Laukaa. Support will be the young hard rock group TEMPLE BALLS from Oulu.

”After a break of several years, we have returned from our adventures back to Power Metal. It is a great pleasure and honor to start the ”Clear Cold Beyond World Tour” with a series of club gigs around our home country. In addition to the new songs, you can surely expect a bunch of familiar hits throughout the set. See you at the shows!”

Ovet klo 20.00

Showtime: Temple Balls klo 21.30 , Sonata Arctica klo 23.00

Ikäraja: 18

LIPUT OVAT NYT MYYNNISSÄ Tiketti.fi : https://www.tiketti.fi/tapahtuma/96189

Translate »