Punkrock-yhtye Huora julkaisee keväällä 2024 uuden albumin ja keikkailee levynjulkaisukiertueen merkeissä ympäri Suomea. ”Neljä Huolenaikaa” -niminen uusi albumi on järjestyksessään yhtyeen neljäs pitkäsoitto ja sen julkaisee mm. Stam1nan ja Mokoman levy-yhtiönä tuttu Sakara Records.

Huoran edellinen albumi, vuoden 2022 ”Älä luovuta”, nousi Suomen virallisen albumilistan kärkeen ja noteerattiin kahdella Emma-ehdokkuudella.

Tarttuvilla biiseillä ja energisellä livemeiningillä läpimurron tehneen yhtyeen muodostavat laulaja Anni Lötjönen, kitaristi Paavo Pekkonen, basisti Ere Manninen ja rumpali Saku Sahlstedt.

Keikan lämmittelee Jatkoroikka666.

21.45 Jatkoroikka666
23.00 Huora

Jatkoroikka666 on lokakuussa 2020 perustettu kuopiolaisyhtye. Suomen kielellä punkkia ja thrash-metallia yhdistelevään porukkaan kuuluu viisi savolaista miehenalkua: rumpali Ahti Yläkorhola, soolokitaristi Eliel Rinkinen, rytmikitaristi Aleksi Vainikainen, basisti Lauri Karttunen ja laulaja Eino Toivanen. Bändin satunnaiset demo EP:t ja livetallenteet ovat keränneet Soundcloudissa jopa kymmeniä tuhansia kuuntelukertoja. Etenkään aikaisimmat demot ja -livetallenteet eivät välttämättä ole yhtyeen suurin ylpeydenaihe, mutta niitä halutaan silti pitää julkisina kehityksen huomaamiseksi. Jatkoroikka666:n live-esiintymisiä on kuvailtu mm. Arvaamattomiksi ja jokseenkin kaaosmaisiksi. Parinkymmenen keikan jälkeen hyvää palautetta on kuitenkin tullut myös tiukoista riffeistä, sekä setin monipuolisuudesta.

Lipun hinta ennakkoon: 25€ (sisältää palvelumaksun) TIKETTI.FI, Lipun hinta ovelta: 28

Ovet avautuvat klo 20.00.

Showtime: Jatkoroikka666 klo 21.45, Huora klo 23.00

Translate »