OlutKuopio on uusi tapahtuma Kuopion Satamatorilla. Tapahtuma järjestetään kesäkuussa 14.-15.6.2024. Paikalla on useita panimoita, BBQ-henkistä ruokaa ja elävää musiikkia. Tapahtumaan on vapaa pääsy ennen kello 18:00, jonka jälkeen saapuvilta peritään sisäänpääsymaksu. Varmista sisäänpääsysi ennakkolipulla!

Oluen lisäksi OlutKuopio:ssa on tarjolla laaja valikoima alkoholittomia tuotteita, viinejä, lonkeroita ja muita janon sammuttajia. Luvassa rentoa yhdessäoloa tuttujen ja tuntemattomien kanssa, kesäisestä päivästä Kuopion Satamassa nauttien.

OlutKuopion esiintymislavalla tapahtuu

Tapahtuman aikataulu:

Perjantai 14.6.

14:00-18:00 Ilmaista ohjelmaa: Pete Peltola
18:00 Lipunmyynti alkaa
18:30 Livemusiikkia: Eastwood Duo
21:00 Livemusiikkia: Kaseva
22:30 Valomerkki
23:00 Tapahtuma päättyy

Lauantai 15.6.

12:00-18:00 Ilmaista ohjelmaa: Pete Peltola
18:00 Lipunmyynti alkaa
18:30 Livemusiikkia: Eastwood Duo
21:00 Livemusiikkia: Sir Elwoodin hiljaiset värit
22:30 Valomerkki
23:00 Tapahtuma päättyy

OlutKuopiosta löytyy mukava Malja VIP-Lounge, jossa voit nauttia pöytiintarjoilusta teltan sisällä mukavilla istuimilla istuen. Tarjolla on myös ruokamenu, jonka antimet VIP-hostit tarjoilevat teille pöytään. VIP-lippu sisältää pääsyn jonon ohi, sekä VIP-loungen käytön. Tuotteet eivät sisälly VIP-lippuun, ne tilataan paikan päältä. 

Vähintään kuuden hengen ryhmille voit varata pöydän, tasting-paketit ja/tai ruokailun ennakkoon. Nämä paketit löydät tapahtuman kotisivuilta. 

Tiedustelut ja ryhmäpaketit: info@olutkuopio.fi

Tapahtuman kotisivutwww.olutkuopio.fi.

Translate »