Gardenlive keikkajuliste, jossa esiintyvien artistien keikka-aikataulut

Sawohousen suositut Garden Live -tapahtumat saavat jatkoa tulevana kesänä, kun Sawohousen viihtyisä sisäpiha-alue muuntautuu jälleen uniikiksi ulkoilmaklubiksi, jonka ulkoilmalavalla esiintyvät Suomen keikkakesän ykkösartistit sekä lukuisa määrä paikallisia muusikoita ja yhtyeitä pitkin kesää. Liput kaikkiin pääsylipullisiin Garden Live -tapahtumiin ovat nyt ostettavissa ennakkoon TIKETTI.FI :sta.

Tämän kesän uutuutena Garden Live -tapahtumissa asiakkaita palvelevat useiden juomamyyntipisteiden lisäksi myös upea Barbeque keittiö, josta saatavilla maukkaita grilliherkkuja ja raikkaita drinkkejä. Pääsymaksullisiin Garden Live tapahtumiin portit avautuvat yleisölle klo 18.00, showtime on klo 20.00 ja anniskelu päättyy klo 24.00.

Suosittelemme Garden Live -tapahtumiin osallistujien tulevan paikalle julkisia kulkuneuvoja käyttäen. Bussi numero 21 liikennöi keskustasta Sawohouselle 2-3 kertaa tunnissa. Garden Live -tapahtumat ovat ulkokonsertteja ja ne toteutetaan tapahtumahetkellä voimassa olevien viranomaismääräysten mukaisesti koronaohjeita noudattaen. Varaamme oikeuden mahdollisiin järjestäjästä riippumattomista syistä johtuviin muutoksiin.

Translate »