• Tarhakuja 1 Kuopio Kuopio 70780 Finland
  • +358 10 338 9490
Steve´n´Seagulls bändi esiintymässä Sawohouse Garden Live lavalla

Lomakauden kuumin keikkaviikonloppu on tulossa 2.-3.7. Sawohousella. Perjantaina 2.7. Sawohouse Garden Live lavan valtaa hyväntuulisen viihdyttävästä country-tyylisestä musiikistaan tunnettu Steve´n´ Seagulls. Lipunmyynti on käynnistynyt hyvin ja viime kesänä keikka myytiin ennätysajassa loppuun, joten kannattaa olla nopea jos meinaa vielä saada liput keikalle. Liput ovat myynnissä TIKETISSÄ sekä ovelta mikäli jää. Showtime klo 20.00

Lauantaina 3.7. puolestaan Sawohousen Garden Live lavalle saadaan odotettu Suomipopin legenda POPEDA, jonka tunnetut hitit saavat varmasti kesätunnelman korkealle. Popedan liput kannattaa ehdottomasti myös ostaa ennakkoon TIKETISTÄ , koska näitä tuskin jää montaa enää portille saataville. Myös tämän keikan showtime on klo 20.00

Tule nauttimaan Sawohousen suurelle kesäterassille hyvästä musiikista, ihanista grilliherkuista ja virkistävistä juomista.

Translate »