• Tarhakuja 1 Kuopio Kuopio 70780 Finland
  • +358 10 338 9490

Elokuun toiseksi viimeisenä viikonloppuna Sawohouse Garden Live lavalle nousevat kuopiolaislähtöiset artistit Erja Lyytinen ja Reckless Love.

Perjantaina lavan valtaa blueskuningatar Erja Lyytinen bändinsä kanssa. Kansainvälistä mainetta ja suosiota saavuttanut Erja Lyytinen äänestettiin brittiläisen kitaramusiikkiin ja kitaristeihin keskittyvän Total Guitar – musiikkilehden vuonna 2020 faniäänestyksessä maailman parhaimmista kitaristeista ansaitusti sijalle kaksi. Hän on myös voittanut parhaan kitaristin palkinnon European Blues Awardseissa Englannissa. jo vuonna 2017.

Erjan tyylikäs akustinen klubikeikka sai yleisön haltioitumaan jo keväällä Sawohouse Undergroundissa. Nyt on luvassa taatusti mukaansa tempaavan energinen keikka, jossa upeita ja vahvoja tulkintoja Erjan parhaista biiseistä. Tule fiilistelemään kansainvälisen bluesartistin taidokasta kitarointia. Tämä keikka on yksinkertaisesti nähtävä !

Lauantaina lavalle nouseva Reckless Love järjestää varmasti kesän kuumimmat rock bileet Sawohouse Garden Livessä.

Reckless Love murtautui suuremman yleisön tietoisuuteen vuonna 2010 ilmestyneellä debyyttialbumillaan, joka sai myös kansainvälisen julkaisun aina Japania myöten. Hyväntuulisen metallin suurlähettiläät rikkoivat kultarajan heti seuraavalla levyllään ”Animal Attraction”, jonka jälkeen kokoonpanolta on saatu myös ”Spirit” ja ”InVader” -pitkäsoitot tehosoitettaviksi. Olli Hermanin, Pepe Recklessin, Jalle Vernen sekä Hessu Maxxin muodotama yhtye vetää puoleensa raikkaalla soundillaan, retrohenkisellä estetiikallaan ja tajuttoman hyvän vokalistinsa kera. Reckless Loven rakastetuimmiksi hiteiksi ovat nousseet kappaleet kuten Night On Fire, Hot, Monster ja Romance. Universalille levyttävää bändiä on nähty niin kiertueilla ympäri maailmaa kuin myös Downloadin kaltaisten jättifestivaalien lavoilla. Poikkeusolosuhteissa yhtye on tehnyt mm. striimatun juhlakeikan Helsingin Kulttuuritalolta, keräten faneja sen ääreen eri puolilta palloa. (teksti: livenation.fi)

Translate »