Perjantaina 13.8. Laitetaan kellohelmat heilumaan, tukat tötterölle ja sukat pyörimään Sawohousen Garden Livessä. Rautalankapojat ja Melrose vetävät sellaisen Rock´n´Roll -illan että oksat pois. Tervetuloa kuuntelemaan kahden kovan bändin timanttinen ilta.

Rautalankapojat bändin rungon muodostavat pitkän linjan roots-,beat-,rautalanka- ja rockabillysoittajat Kuopiosta. Bändin melodinen kitarasointi saa varmasti tanssijalat vipattamaan ja luo tunnelmaa hämärtyvään elokuun iltaan.

Melrose rock-trio yhdistää perusrockia rockabillyyn ja rock’n’rolliin ja tunnetaan erityisesti loistavasta livemeiningistään. Tämän timanttisen rock-orkesterin edellisestä studiolevystä on kulunut yli kymmenen vuotta, jonka aikana bändi on keikkaillut ahkerasti ja säännöllisesti ympäri maailmaa, pääsääntöisesti kotimaassa. Bändi on nähty Aki Kaurismäen elokuvissa Hamlet liikemaailmassa ja Laitakaupungin valot sekä lämmittely-yhtyeenä Guns N’ Rosesille

Liput menevään Rock´n´Roll -iltaan saat kätevästi TIKETISTÄ

Myös tälle keikalle pääset kätevästi ilmaisella bussikyydillämme jonka toteutamme yhteistyössä Ykkösmatkat kanssa. Keikkakuljetukset Kuopion keskustasta lähtevät torin laidalta (Atlaksen edestä , pysäkki numero 7 ) klo 17.30 ja 18.30.  Paluukyyti Sawohouselta keskustaan lähtee klo 24.00. Lisäksi tilaamalla taksin Sawohouselle keikkailtoina Kuirin taksipalvelun kautta numerosta 030030 3030 saat keikkakyydeistä -10% alennuksen.

Translate »