Legendaarinen suomirockyhtye Kolmas Nainen tunnetaan hiteistä kuten “Tästä Asti Aikaa”, “Lautalla”, “Äiti Pojastaan Pappia Toivoi”, “Hyvää ja Kaunista” ja “Valehtelisin Jos Väittäisin”. Yhtyeen keulakuva, laulaja-lauluntekijä Pauli Hanhiniemi, oli mukana myös Nelosen huippusuositussa “Vain elämää” -ohjelmassa vuonna 2013.

Yhtye julkaisi uusimman albuminsa “Linjassa” 18 lokakuuta 2019. Levyn ensimmäinen single “Linjassa” toi kaikua 90-luvun alkupuolesta, sekä samaa tuntua, jota albumit “Elämän Tarkoitus” ja “Tiheän Sisään” kantoivat. Uusi albumi kiipesi Suomen viralliselle listalle sijalle 4 ja Suomen fyysiselle albumilistalle sijalle 2. Levyn julkaisun myötä bändi käynnisti kattavan Suomen kiertueen.

Yhtyeen hyvästä yhteishengestä kertoo paljon se, että kuusimiehinen kokoonpano on tällä hetkellä sama kuin 30 vuotta sitten, kun Kolmas Nainen aloitti pitkän ja menestyksekkään taipaleensa. Lukuisat kaikkien tuntemat radiohitit ja kattavat kiertueet toivat huikean suosion ja yhtye palkittiin vuosien saatossa useilla jalometallilevyillä. Kolmas nainen -yhtyeen sävelkynä on pysynyt terässä ja juurevat kappaleet puhuttelevat edelleen.

Kolmas Nainen esiintyy Kuopiossa Sawohouse Undergroundissa 21.10.22., ovet auki klo 20.00, showtime klo 22.00

HUOM! TÄMÄ KEIKKA ON SIIRTYNYT . Aiemmille 17.12.21 ja 14.1.22 keikoille ostetut liput käyvät tälle keikalle sellaisenaan.

edit 19.10.22: TAPAHTUMA ON LOPPUUNMYYTY

Translate »