• Tarhakuja 1 Kuopio Kuopio 70780 Finland
  • +358 10 338 9490

Otamme koronapassin käyttöön 6.12-27.12.2021 kaikissa Sawohouse Undergroundissa järjestettävissä yleisötapahtumissa ja tilaisuuksissa. Koronapassi tarkistetaan kaikilta Sawohouse Undergroundin asiakkailta sisään tullessa lipunmyynnin/ narikan yhteydessä. Tarkastamme myös henkilöllisyystodistuksen koronapassin tarkastamisen yhteydessä. Koronapassi on edellytys sisäänpääsylle Sawohouse Undergroundiin. Varaa siis jo sisään tullessa ovella valmiiksi esille

* koronapassi

* henkilöllisyystodistus

* keikkalippu

Välttääksesi jonotusta kannattaa saapua paikalle ajoissa, sillä koronapassien ja henkilöllisyystodistusten tarkistaminen vie hieman enemmän aikaa kuin pelkkä lippujen tarkistus. Suosittelemmekin saapumaan jo heti ovien avaamisaikaan. Kunkin tapahtuman aikataulut Undergroundin etusivulta.

Translate »