• Tarhakuja 1 Kuopio Kuopio 70780 Finland
  • +358 10 338 9490

Sawohousen Garden Live kesä täydentyy useilla pääsymaksuttomilla livekeikoilla, joista yksi viihdyttävimmistä on Sawohousen Tribuutti Torstait keikkasarja.

Tribuutti Torstai teeman isäntänä toimii kuopiolainen musiikin moniottelija Mika Ryhänen joka esittää bändinsä kanssa suomalaisiskelmän tunnetuita klassikkobiisejä rakastetuilta suomalaisilta artisteilta ja bändeiltä. Illat koostuvat hyvästä musiikista, johon myös kuulijat voivat osallistua mukaan esittämällä biisitoiveita sekä laulamalla mukana.

14.7. Leevi & The Leavings Tribuutti

21.7. Juice Tribuutti

28.7. Eppu Normaali Tribuutti

Tribuutti Torstai keikat ovat pääsymaksuttomia ja showtime klo 19.00 – 21.00.

Sawohousen terassialueen BBQ-keittiö ja baari palvelevat koko illan ja tarjolla on ihania herkkuja suoraan grillistä sekä raikkaita juomia. Terassilla on myös mahdollisuus pelata erilaisia pihapelejä.

Translate »