• Tarhakuja 1 Kuopio Kuopio 70780 Finland
  • +358 10 338 9490

SMC on helsinkiläinen rap-yhtye, joka on vuodesta 2009 lähtien edennyt tunnistettavalla ja anteeksipyytelemättömällä tuotannollaan. Kokoonpanoon lukeutuvat kokeneet suomirapin tekijät Avionin PrinssiThono Slowknow sekä Erä-Koira &  DJ J-Laini. Yhtyeen tarina alkoi Skatemaniacs-leffan yhteyteen tehdystä SMC Hoodrats –videosta. Videosta tuli kaikkien aikojen eniten katsottu suomirap-video, jolla on miljoonia näyttökertoja.

SMC:n ensimmäinen albumi “Raffii Suomi-flättii” (2011) on ylittänyt kultarajan, ja levyltä löytyy useita jo klassikoksi noussutta kappaletta kuten Lähiörotat skujaa ja Yks Risti Kaks. SMC:n toinen albumi “Ja Niin Se Menee”, julkaistiin vuonna 2015 ja yhtye on julkaissut tasaiseen tahtiin uusia kappaleita kuten kultaa striimanneen Täältä mä tuun, ja hyvän vastaanoton saaneet Haavoihin suolaa sekä Iron Maiden. Uusimpana julkaisuna yhtye julkaisi keväällä 2022 musiikkivideolla höystetyn kappaleen Niin Siin Vaan Kävi (feat. JVG).

2020-luvulla kulttimaineen saavuttanut SMC, on kiertänyt ahkerasti klubi- ja festarikeikkoja, puhutellen vankkumattomien kuulijoidensa lisäksi myös nuorempaa sukupolvea. Aidosta stadin meiningistä ja slangista tunnettu SMC on alusta asti pitänyt kiinni asenteesta sekä faneistaan. Yhteenhioutunut, skeittikulttuuria jo 90-luvulta asti elänyt kokoonpano vakuuttaa vahvalla live-esiintymisellään.

Tämä suomiräpin Iron Maiden jätä mitään kesken. 

SMC esiintyy Sawohouse Garden Livessa 6.8.22. Lämmittelijänä Kuopiolainen erittäin kova rap bändi Rösteri. Portit auki klo 16.00. Showtime Rösteri klo 19.00 klo SMC klo 20.30

Liput ennakkoon TIKETISTÄ 15€ ja ovelta 20 €

Translate »