Modernin popin kärkinimi KUUMAA on muutamassa vuodessa noussut yhdeksi maan mielenkiintoisimmista popyhtyeistä. Bändin jäsenet Johannes BrotherusJonttu Luhtavaara ja Aarni Soivio hurmaavat välittömällä energiallaan niin musiikissaan kuin keikoillaankin. Yhtyeen ydintä ovat suuret, tunnistettavat melodiat, tarttuvat tekstit ja valovoimainen live-energia. Suurta suosiota nauttivan KUUMAA-yhtyeen tunnetuimpia kappaleita ovat Tulipalo, Siks Kai Mä Oon Sun ja hiljattain julkaisu Ylivoimainen. Yhtyeen viimeisimmät singlet ovat viihtyneet kärkipaikoilla sekä suoratoistopalveluissa että radioissa. Oo vielä sekunnin mun ja Tulipalo ovat molemmat ylittäneet platinarajan ja Tulipalo nousi loppuvuodesta 2022 maan soitetuimmaksi kappaleeksi radioissa, ja biisi voitti tammikuussa 2023 Kuukauden radiobiisi-palkinnon. Kuumaa on yksi Ylen Uuden Musiikin Kilpailun kauden 2023 seitsemästä finalistista, joista yksi valitaan edustamaan Suomea Liverpoolin Euroviisuissa toukokuussa 2023. Bändin UMK-biisi Ylivoimainen on eteenpäin polkeva pop-kappale, joka edustaa universaalia energiaa, johon kenen tahansa on helppo tarttua.

Edit. 9.4.23 Tämä keikka on loppuunmyyty. Suosittelemme tulemaan paikalle ajoissa sekä käyttämään julkisia kulkuneuvoja. Parkkitilaa on rajoitetusti

Ovet: 20.00, Showtime: 23.00

.

Translate »