Suuren kysynnän vuoksi lokakuun 28. päivä esiintyvä legendaarinen Coitus Int -yhtye tulee tekemään Sawohouse Undergroundissa kaksi keikkaa illan aikana, joista toinen on jo loppuunmyyty!

Illan aikatauluun on tullut muutoksia:

Ovet avautuvat klo 18.00 ja showtime on muuttunut klo 20.00

Jo lipun ostaneet ovat saaneet tiketiltä tiedon sähköpostiin aikataulumuutoksesta.

Illan myöhäisempi keikka on loppuunmyyty, joten varmista lippusi nyt ennen kuin nämä liput myyvät itsensä loppuun osoitteesta: https://www.tiketti.fi/coitus-int-50-revival-sawohouse-kuopio-lippuja/90756

Tästä illasta tulee huikea!

COITUS INT 50 REVIVAL

Tänä vuonna tulee kuluneeksi tasan 50 vuotta Coitus Int -yhtyeen debyyttialbumin julkaisusta. Merkkivuotta juhlistaakseen yhtyeen perustajajäsenet Mikko Alatalo, Pena Penninkilampi ja Harri Rinne julkaisevat yhdessä tamperelaisen Hauli Bros -yhtyeen kanssa tribuuttilevyn ”Coitus Int 50 Revival” ja lähtevät samalla nimellä juhlakiertueelle. 

Coitus Int 50 Revival -keikoilla tullaan kuulemaan kappaleita Coitus Intin kahdelta albumilta: ”Juice Leskinen & Coitus Int” (1973) ja ”Per Vers, runoilija” (1974). Levyt sisältävät monia ikonisia kappaleita, kuten ”Heinolassa Jyrää”, ”Hengitä sisko”, ”Hän hymyilee kuin lapsi” ”Juankoski Here I Come”, ”Elämässä pitää olla runkkua” sekä kakkoslevyn nimikkokappaleen ”Per Vers, runoilija”. 


COITUS INT 50 REVIVALIN KOKOONPANO:

Mikko Alatalo – laulu, huuliharppu, kazoo
Pena Penninkilampi – laulu
Juri Lindeman – laulu
Kalle Alatalo – kitarat, laulu
Ari ”Selkä” Pulkkinen – basso, laulu
Harri ”Oinari” Vainionpää – rummut
Tero Kaario – koskettimet

Päivä: 28.10.2023

Ikäraja: K-18

Ovet: 18.00

Showtime 20.00

Translate »