• Tarhakuja 1 Kuopio Kuopio 70780 Finland
  • +358 10 338 9490

Bloodred Hourglass Sawohouse Undergroundissa marraskuussa

Bloodred Hourglass nousee syksyllä keikkalavoille ympäri maan tähänastisen uransa mittavimmalla Suomen-kiertueella. 5. lokakuuta starttaava syyskiertue alkaa Tampereen Olympiasta, jossa yhtye esiintyy osana Lost In Music -festivaalia, ja päättyy Tallinnan Paavli Kultuurivabrikiin 9. joulukuuta. Liput ovat myynnissä kunkin keikkapaikan omissa lipunmyyntikanavissa.

Bloodred Hourglass valmistelee parhaillaan seuraajaa Emma-ehdokkuudellakin noteeratulle Your Highness -levylleen. Tulevalta albumilta on jo aiemmin lohkaistu aggressiivinen In Lieu Of Flowers sekä elektronisia elementtejä mukaan tuonut The Sun Still In Me sekä uusimpana juuri julkaistu The End We Start From, joka esittelee yhtyeen melankolisempaa puolta. Syksyllä ilmestyvä pitkäsoitto on metalliyhtyeen kuudes, ja sen julkaisee saksalainen Out Of Line -levy-yhtiö.

Illan avaa kuopiolainen rock-yhtye Luna Kills.

BLOODRED HOURGLASS SAWOHOUSE UNDERGROUNDISSA 4.11.2023

Ikäraja: K-18

Ovet 20.00

klo 21.30 Luna Kills

klo 23.00 Bloodred Hourglass

Nappaa liput osoitteesta: Tiketti.fi

Translate »