Bloodred Hourglass Sawohouse Undergroundissa marraskuussa

Bloodred Hourglass nousee syksyllä keikkalavoille ympäri maan tähänastisen uransa mittavimmalla Suomen-kiertueella. 5. lokakuuta starttaava syyskiertue alkaa Tampereen Olympiasta, jossa yhtye esiintyy osana Lost In Music -festivaalia, ja päättyy Tallinnan Paavli Kultuurivabrikiin 9. joulukuuta. Liput ovat myynnissä kunkin keikkapaikan omissa lipunmyyntikanavissa.

Bloodred Hourglass valmistelee parhaillaan seuraajaa Emma-ehdokkuudellakin noteeratulle Your Highness -levylleen. Tulevalta albumilta on jo aiemmin lohkaistu aggressiivinen In Lieu Of Flowers sekä elektronisia elementtejä mukaan tuonut The Sun Still In Me sekä uusimpana juuri julkaistu The End We Start From, joka esittelee yhtyeen melankolisempaa puolta. Syksyllä ilmestyvä pitkäsoitto on metalliyhtyeen kuudes, ja sen julkaisee saksalainen Out Of Line -levy-yhtiö.

BLOODRED HOURGLASS SAWOHOUSE UNDERGROUNDISSA 4.11.2023

Ikäraja: K-18

Ovet 20.00

Showtime 23.00

Early Bird liput myynnissä 28.6-16.7.2023.

Nappaa liput nyt osoitteesta: Tiketti.fi

Translate »