Gettomasan sanantarkka artikulaatio, tunnistettava soundi ja vahva lavapreesens vangitsee kuulijan aina klubeilta stadionille saakka. Suomirapin ykköspaikalle määrätietoisella työnteolla kivunnut artisti tunnetaan muun muassa ikonisesta “Chosen Onesta” (2016), Emma-palkitusta “Diplomaatista” (2019), artistin monipuolisuutta esitelleestä “Kalamies” (2020) -albumista sekä viimeisimmästä loppuvuodesta 2022 julkaistusta ”Vastustamaton” -albumista. Viimeisintä albumia edeltävät singlet keräsivät yli 20 miljoonaa streamia ja julkaisun jälkeen Suomen Top-listan kärkikymmenikkö sisälsi seitsemän Gettomasan kappaletta. 

Laadukkaaseen tuotantoon panostava Gettomasa pitää tinkimättömästi kiinni omasta tyylistään – albumista, kappaleesta ja fiitistä toiseen. Kanadan Montrealissa syntynyt, Jyväskylän Kortepohjan kasvatti työskentelee muun muassa Ruubenin ja MD$:n kaltaisten luottotuottajien kanssa, joiden kanssa ovat syntyneet esimerkiksi hitit Lössi ja Silmät. PME Recordsille levyttävä Gettomasa on urallaan pokannut niin räpin SM-pystin kuin Leijonien MM-kultajuhlien esiintyjän manttelin, lukuisia Emma-ehdokkuuksia ja vuoden rap / R&B -patsasta unohtamatta.

Gettomasan keikoilla artistin lisäksi myös katsoja on läsnä. Kokeneena live-esiintyjänä hän osaa ottaa yleisönsä huomioon ja tulkita monipuolista tuotantoaan intensiivisesti. Rehellistä räppiä, mukana hetkessä. 

Ota kiinni jos saat.

Gettomasa esiintyy Sawohouse Undergroundissa 10.11.2023

Ovet 20.00

Showtime 23.00

K-18

Liput ennakkoon 37.00 € (+pm) Tiketti.fi verkkokaupasta . Lippuja voi ostaa ennakkoon myös Sawohousen ravintolan ja Ohjelmaravintola Maximin kassalta.

Liput ovelta 43.00€, mikäli jäljellä.

Translate »