Yhdysvaltalainen Chad Price ja riihimäkeläinen Samae Koskinen kiertävät Suomen syksyssä Chemtrail Aurora -yhteiskiertueen merkeissä. Molemmilta artisteilta kuullaan oma täysimittainen konsertti.

Chad Price tunnetaan parhaiten legendaarisen Descendentsin jäsenten perustaman ALL-yhtyeen solistina. Soolouransa lisäksi laulaja-lauluntekijä keskittyy tällä hetkellä A Vulture Wake -bändiinsä, mutta vaikuttaa myös alt country -kokoonpano Drag the Riverissä. Chemtrail Aurora -keikoilla kuullaan Pricen soolotuotannon lisäksi myös poimintoja miehen muulta levytysuralta. Chad Price on viimeksi esiintynyt Suomessa 1994, kun ALL kiersi Eurooppaa Breaking Things -albuminsa merkiessä.

Samae Koskinen julkaisi syksyllä Viima vie -albuminsa, joka on jo hänen kahdeksas soololevy. Koskinen on laulanut valoa pimeyden keskellä näkeviä laulujaan klubeissa, pubeissa, konserttisaleissa ja festareilla koko tämän vuosituhannen ajan ensin alakulttuuriarvostetun Sister Flon keulakuvana ja sittemmin sooloartistina. Tämän kiertueen keikoille hän lupasi tuttujen laulujensa rinnalle myös harvemmin kuultua materiaalia ja historian siipien havinaa.

Samaen ja Chadin yllättävänkin samantunnelmaista musiikkia kuullaan syyskuussa Sawohouse Undergroundissa.

Ovet: 20.00
Showtime 21.00
K-18

Liput ennakkoon 30.00 € osoitteesta: Tiketti.fi
Liput ovelta 33.00 €, mikäli jäljellä.

Translate »