Metallisuuruus Stam1na lähtee uransa tähän mennessä mittavimmalle kiertueelle syksyllä ilmestyvän ”X”-albumin saattelemana. Lemiläisyhtye käynnistää 21 kaupunkia kattavan keikkaputken Savonlinnasta perjantaina 13. lokakuuta. Massiivinen kiertue huipentuu lauantaina 16. joulukuuta Tampereen Tavara-asemalle. Lipunmyynti on nyt käynnissä kunkin keikkapaikan omissa lipunmyyntikanavissa.

Moninkertaisesti Emma-palkittu ja lukuisia jalometallilevyjä 27-vuotisen uransa aikana saanut Stam1na kuuluu kotimaisen musiikin harvalukuiseen suurmestarisarjaan. Perjantaina 29. syyskuuta ilmestyvä, järjestyksessään 10. ”X”-albumi jatkaa tinkimättömän kokoonpanon omintakeista linjaa genrensä ennakkoluulottomana uudistajana. Myös kansainvälistä mainetta ansainneen yhtyeen tarina julkaistaan 27. syyskuuta Like Kustannuksen julkaisemana, Ari Väntäsen kirjoittaman ”Muistipalatsi”-teoksen muodossa.

Jo kymmenes albumi vaatii ympärilleen maksimaalisen suoritteen. On juhla-aterian aika. Uuden materiaalin ja kirjajulkaisun myötä pellavaliinalle tullaan nostamaan kaikki parhaat kakkumme ja ne maistellaan viimeiseen muruun saakka. Tervetuloa pöytään, pukukoodina metalli!”, koko bändi fiilistelee.

Aikataulu:
19:00 ovet
21:30 Stoned Statues
23:00 Stam1na

Tälle keikalle pääset kätevästi Iisalmi-Lapinlahti suunnalta myös bussilla. Bussi pysähtyy myös Kuopion matkakeskuksen pysäkille joten kyytiin voi hypätä myös sieltä.

 

 

Osta kuljetus keikalle erikseen TÄÄLTÄ.
Bussit perillä tapahtumapaikalla noin klo 20.30, paluumatkalle lähtö tapahtuman päätyttyä n. klo 01.00.

 

 

Bussireitti ja aikataulu:
19:10 Iisalmi linja-autoasema
19:35 Lapinlahti keskusta pysäkki
20:05 Siilinjärvi linja-autoasema
20:15 Vuorela ostoskeskus pysäkki
20:25 Kuopion matkakeskus, laituri 9

 

 

Hinnat meno-paluu kuljetukselle:
25 €/hlö Iisalmi, Lapinlahti
15 €/hlö Siilinjärvi, Vuorela
10 €/hlö Kuopion matkakeskus
Bussiliput ovat myynnissä myös Pohjolan Matkan sivuilla

Translate »