WÖYH! JUHLISTAA 10-VUOTISTA WÖYHÖTYSTÄ KEVÄTKIERTUEELLA

Omintakeisella ja innostavalla otteella kotimaista musiikkikenttää rikastava WÖYH! kiertää Suomea toukokuun ajan 10 vuotta sitten ilmestyneen ”Ikkillyk”-debyyttinsä kunniaksi. Perjantaina 5. toukokuuta Espoon Sellosalista käynnistyvä ”Wöyhötyksen vuosikymmen” -juhlakiertue saavuttaa yhteensä yhdeksän paikkakuntaa mukaan lukien Helsingin Korjaamon Vaunusalin lauantaina 25. toukokuuta, jonka yhteydessä järjestettävässä Kaskelotti Records Gaalassa tullaan näkemään myös yllätysesiintyjiä. Viidettä kertaa juhlittavaan gaalaan ovat tervetulleita kaikki uudet ja vanhat wöyhöttäjät asuun katsomatta. Kiertueen liput ovat myynnissä kunkin esiintymispaikan omissa lipunmyyntikanavissa.

Julkaistessamme debyyttialbumimme ”Ikkillyk” emme voineet arvatakaan miten erikoinen matka meillä tulisi olemaan wöyhötyksen parissa. Viiden pitkäsoiton ja mahtavien keikkakokemusten siivittäminä haluamme juhlistaa kulunutta vuosikymmentä klubikiertueen merkeissä yhdessä kuulijoidemme kanssa. Viralliset maljat nostetaan Kaskelotti Records Gaalassa. Wöyhötys jatkuu kenties hurjempana kuin koskaan!” hehkuttaa yhtyeen laulaja-kitaristi Jussi Hyyrynen. 

WÖYH! on Hyyrysen veljesten Jussin (YUP) ja Antin (Stam1na) vuonna 2011 perustama progeyhtye, johon kuuluvat myös Antti Pitkäjärvi (koskettimet, laulu) ja Anssi Nykänen (rummut).

WÖYH! – Wöyhötyksen vuosikymmen -juhlakiertue 

Pe 3.5. Sellosali, Espoo

Ke 8.5. Sawohouse Underground, Kuopio

To 9.5. Kulttuuritila Nuijamies, Lappeenranta

Pe 10.5. Olympia, Tampere

Pe 17.5. House Of Rock, Kouvola

La 18.5. Möysän Musaklubi, Lahti

Pe 24.5. Suisto, Hämeenlinna

La 25.5. Korjaamon Vaunusali, Helsinki – Kaskelotti Records Gaala

Pe 31.5. Logomon Teatro, Turku

www.woyh.fi
www.facebook.com/WOYHWOYH
www.instagram.com/woyhofficial
www.fullsteam.fi

Lipun hinta ennakkoon: 25€ (sis.pm) ja liput ovelta: 28€
https://www.tiketti.fi/woyh-sawohouse-kuopio-lippuja/97157
ovet klo 20.00
Showtime 23.00
Ikäraja: +18

Translate »