Anssi Kela kiertää Suomea keväällä 2024! Juuri uuden P niin kuin puukko -singlen julkaisseen palkitun laulaja-lauluntekijän rundi käynnistyy maaliskuussa ja ulottuu aina toukokuun loppuun asti. Anssin lisäksi lavalla nähdään luonnollisesti Mikko Kosonen, Antti Karisalmi, Saara Metsberg sekä Ville Kela. Eli huippuunsa viritetty livekokoonpano, joka on viime vuosina laittanut todistettavasti haisemaan illasta toiseen ja jatkaa nyt siitä mihin viimeksi jäätiin.

Vaikka tauko ei olekaan ollut erityisen pitkä, niin tuntuu silti todella hyvältä palata keikoille. On ollut ikävä sitä energiaa, mikä syntyy bändin ja yleisön välillä. Ja tietysti ikävä ystäviä, joiden kanssa lavalla voi yltää tekoihin, joiden ei tiennyt olevan mahdollisia. Musiikki on parasta elävänä, Anssi Kela fiilistelee.

Anssi Kela singahti koko kansan sydämiin vuosituhannen taitteessa, kun hänen ”Nummela”-klassikkoalbumistaan muodostui yksi maamme kaikkien aikojen menestyksekkäimmistä pitkäsoitoista. Rakastettu esiintyjä ei jäänyt kuitenkaan kieriskelemään hetkelliseen suosioon, vaan on pysynyt relevanttina läpi vuosikymmenten. Settilistalle on tunkua vaikka useammankin keikan edestä Mikan faijan BMW:stä Ilveksen kautta aina tuoreimpiin singleihin.

Liput ennakkoon Tiketti.fi 29€ (sis.pm), ovelta 32€

Aikataulu: Ovet klo 20.00. Showtime klo 23.00.

Ikäraja: 18+

Translate »