Kai sitä on joskus töitäkin tehtävä? Eikös vain ibe? SOLD OUT

Fanien odotus palkitaan, kun ibe palaa lavoille ryminällä keväällä 2024. Seitsemän kaupunkia kattava kiertue tuo Suomen kiinnostavimman artistin ja näyttävimmän shown tarkkaan valituille venueille. Kiertueen kaikki keikat ovat ikärajattomia!

Keikkatauosta nauttinut ibe on esiintynyt tänä vuonna vain yhden ainoan kerran, jo legendaariseksi muodostuneella keikalla Ruisrockin päälavalla yli 25 000 ihmiselle. Kun ei ole jatkuvasti tien päällä, vapautuu aikaa kummasti muihinkin hommiin. ibe on päättänyt paiskia hommia studiolla ja työ on tuottanut hedelmää – tänä vuonna kaikki ibe-biisit, featit mukaan lukien, ovat striimanneet yhteensä jo yli 100 miljoonaa kertaa.

KAI SITÄ JOSKUS ON TÖITÄKIN TEHTÄVÄ -tour juhlistaa iben 3.11. julkaisemaa, ennakkoon platinaa myynyttä RÄPPÄRI-albumia. Kiertueen keikoilla tullaan kuulemaan musiikkia uudelta albumilta, unohtamatta kuitenkaan iben laajan katalogin vanhempaa tuotantoa.

Kiertue nähdään maalis- ja huhtikuun aikana Jyväskylässä, Turussa, Seinäjoella, Oulussa, Kuopiossa, Tamperella sekä Lahdessa kaupunkien parhailla venueilla. Keikkojen lisäksi jokaisessa kaupungissa järjestetään yökerhojatkot, joissa esiintyvät Suomen parhaat DJt sekä kiinnostavimmat artistit!

KAI SITÄ JOSKUS ON TÖITÄKIN TEHTÄVÄ -tourin kaikkien keikkojen liput tulevat myyntiin keskiviikkona 22.11. klo 11:11 osoitteessa https://ibe1999.com/ 

Lipun hinta ennakkoon: 33,33€ (sis. palvelumaksun), Lipun hinta ovelta: 40€ 

ibe Sawohouse Undergroundissa 6.4.2024

Ovet 20:00, Showtime 21:30 – 22:45

Keikka on ikärajaton / K-18 rajattu anniskelualue

 

 

Osta tästä
Translate »