Ylitöitä ibelle! Ilmiömäisen kysynnänä johdosta lisäkeikka! 

Työt kutsuvat! Räjähdysmäisen kysynnän vuoksi KAI SITÄ JOSKUS ON TÖITÄKIN TEHTÄVÄ -tourin kaupungeista kuudessa järjestetään lisäkeikat! Aikaisemmin samana päivänä järjestettävät lisäkeikat mahdollistavat sen, että kaikki halukkaat pääsevät näkemään Suomen kiinnostavimman artistin livenä!

Kai sitä on joskus töitäkin tehtävä? Eikös vain ibe?

Fanien odotus palkitaan, kun ibe palaa lavoille ryminällä keväällä 2024. Seitsemän kaupunkia kattava kiertue tuo Suomen kinnostavimman artistin ja näyttävimmän shown tarkkaan valituille venueille. Kiertueen kaikki keikat ovat ikärajattomia!

Keikkatauosta nauttinut ibe on esiintynyt tänä vuonna vain yhden ainoan kerran, jo legendaariseksi muodostuneella keikalla Ruisrockin päälavalla yli 25 000 ihmiselle. Kun ei ole jatkuvasti tien päällä, vapautuu aikaa kummasti muihinkin hommiin. ibe on päättänyt paiskia hommia studiolla ja työ on tuottanut hedelmää – tänä vuonna kaikki ibe-biisit, featit mukaan lukien, ovat striimanneet yhteensä jo yli 100 miljoonaa kertaa.

KAI SITÄ JOSKUS ON TÖITÄKIN TEHTÄVÄ -tour juhlistaa iben 3.11. julkaisemaa, ennakkoon platinaa myynyttä RÄPPÄRI-albumia. Kiertueen keikoilla tullaan kuulemaan musiikkia uudelta albumilta, unohtamatta kuitenkaan iben laajan katalogin vanhempaa tuotantoa.

ibe

ibe on suomalaisen musiikin uudistaja. Sukupolvensa ääneksi kutsuttu artisti on uransa aikana luonut laajan ja monipuolisen katalogin. Siitä löytyy jokaiselle jotakin, mutta iben tapauksessa se ei tarkoita; ei mitään kellekään.

Artisti kuvailee suhdetta musiikkiinsa, kuin päiväkirjaan. Hän kertoo henkilökohtaisuuden ja avoimuuden olevan hänelle tärkeitä arvoja. ibe uskoo ihmisten olevan pohjimmiltaan yllättävän samanlaisia. Ehkä juuri siksi kuulijat löytävät jatkuvasti omia ajatuksiaan iben teksteistä, iben sanoittamana. 

Seassa on hippunen kryptistä hulluutta ja arvaamattomuutta. Innokkaimmat fanit saavat olla jatkuvasti varpaillaan: mitäköhän ibe tekee seuraavaksi? Tämä ainutlaatuinen tunnelma ja jännitys kannattaa kokea myös livenä, iben keikalla.

Liput keikalle tulevat myyntiin Tiketti.fi pe 24.11. klo 16:00 

Lipun hinta ennakkoon: 33,33€ (sis. palvelumaksun)Lipun hinta ovelta: 40€ 

Tapahtuma on ikärajaton / K-18, Alle 12-vuotiaalla tulee olla aikuinen mukana. Tapahtumassa on rajattu anniskelualue, jonne pääsy vain täysi-ikäisillä

Tapahtuman aikataulu: 

Ovet 15:30, Showtime 17:00 – 18:15, Tapahtuma päättyy klo 19.45

Translate »