• Tarhakuja 1 Kuopio Kuopio 70780 Finland
  • +358 10 338 9490

Ilta tulee olemaan erittäin kova, kun Hynynen ja kumppanit saapuvat keikkailemaan Kuopion kovimmalle live-klubille.

Lappeenrantalainen metallia ja suomirokkia yhdistävä Kotiteollisuus on yksi suomalaisen raskaan rokin arvostetuimmista yhtyeistä. Kotiteollisuus tunnettiin vuosina 1993-1997 nimellä Hullu ukko ja Kotiteollisuus. Vuonna 1997 bändi muutti nimen nykyiselleen. Yhtyeen läpimurto albumi Helvetistä itään voitti parhaan hard rock-metalli -albumin Emman vuonna 2004 albumillaan Helvetistä itään, Muita bändin suurimmista hiteistä mainittakoon mm. Rakastaa/ei rakasta ja Minä olen.

Kotiteollisuuden keulakuva Jouni Hynynen toimii paitsi yhtyeen laulajana, kitaristina ja sanoittajana myös säveltäjänä ja sovittajana. Jouni Hynynen on myös julkaissut lukuisia kirjallisia teoksia.

Kotiteollisuuden 17. studioalbumi ilmestyi alkuvuodesta. Se on bändin omin sanoin ”parasta mitä olemme koskaan tehneet”. Tule keikalle ja vakuutu asiasta!

Jouni Hynynen – laulu ja kitara
Jari Sinkkonen – rummut ja taustalaulu
Janne Hongisto – bassokitara ja taustalaulu
Miitri Aaltonen – kitara ja taustalaulu

Lämmittelijänä keikalla toimii Merta. Merta on keravalainen rockyhtye, joka on ollut suosionsa osalta nousukiidossa jo ensijulkaisullaan Virta katkeaa. Spotifyn ”Suomen 50 viraalisinta” -listalla kappale nousi parhaimmillaan sijalle 4. Biisintekijä Juhis Kauppinen on kuvaillut bändin tyyliä osuvasti iskelmäheviksi. Mertaa on helppo kuunnella, vaikka muuten ei metallimusiikista välittäisikään. Bändin uunituore albumi MINÄ on juuri julkaistu 5.11. ja tarjoaa varmasti väkevää suomalaista tarinaa hevillä höystettynä.

Mertaan kuuluu Juhis Kauppinen, laulu, Ossi Mäkelä, kitara, Tommi Helkalahti, kitara, Kalle Niskanen, basso ja Henri Nordman, rummut.

Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00
Showtime 21:00

Liput ovelta 25 €, mikäli jäljellä.

Translate »