• Tarhakuja 1 Kuopio Kuopio 70780 Finland
  • +358 10 338 9490

Sexmane eli Max Sene Siilinjärveltä kotoisin, nykyisin Helsingissä asuva räppäri on tituleerattu yhdeksi Suomen suosituimmista uuden aallon artisteista ja yhdeksi tulevaisuuden isoista nimistä.

Tämän poikkeuksellista kiinnostusta ja menestystä jo uransa alkuvaiheista asti saavuttaneen artistin ensimmäisistä liikkeistä raportoitiin Rumbassa vuonna 2018 Aikakone-sinkun myötä ja vuonna 2019 kultaa striimannut Sextape-debyyttialbumi pysytteli peräti 79 viikkoa virallisella albumilistalla. 

Sexmane on kerännyt energisellä lavaesiintymisellään keikkapaikkoja täyteen ympäri Suomen ja laajentanut kuulijakuntaansa aiemmin erityisesti ”Mama” kappaleella, jota on kuunneltu jo yli 4,5 miljoonaa kertaa.

Sexmanen odotettu toinen albumi ‘Väärinymmärretty’ ilmestyi lokakuussa 2021. Sony Musicin julkaisemalla albumilla kuullaan omaa polkuaan kulkevan nuoren miehen rehellistä tarinankerrontaa 16 kappaleen verran. Sexmanen biisien sanoitusten kantaaottavuus ja oman elämän kokemuksista kumpuava riimittely erottaakin artistin monista muista saman genren muusikoista.

Artistin omien sanojen mukaan: ”Mun musiikki on rehellistä tarinankerrontaa koukuttavilla melodioilla. Artistina minulle on tärkeää pitää mun omasta visiosta kiinni. Haluan musiikilla välittää energiaa, joka mulla on ollut biisin teon hetkellä.”

(Lähteet: allday.fi, Rumba, yle.fi

Tapahtuma on siirtynyt useampaan kertaan. Kaikille Sawohouse Undergroundiin aiemmille päivämäärille jo ostetut liput käyvät tälle keikalle sellaisenaan

Ovet auki klo 20.00 . Showtime klo 22.00

Liput ennakkoon TIKETTI.fi

Translate »