• Tarhakuja 1 Kuopio Kuopio 70780 Finland
  • +358 10 338 9490

Sawohouse Underground on myös uniikki tapahtumatila

Underground – tapahtumatilassa voi järjestää myös mieleenpainuvan tilaisuuden yksityisesti tai vaikkapa yrityksellesi illallistilaisuutena noin 300 hengelle ja vapaamuotoisempana coctailtilaisuutena jopa 500 henkilölle . 

Erinomainen näkyvyys molemmille esiintymislavoille, huippuluokan akustiikka ja äänentoisto, osaavat teknikot sekä tilan monikäyttöisyys mahdollistavat monenlaisten visioiden toteuttamisen.

Osaava ja ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa tapahtuman ideoinnissa ja suunnittelussa ja keittiön ja baarin erinomainen tarjonta viimeistelevät tapahtumasi toiveidesi mukaiseksi kokonaisuudeksi.

Underground lounge toimii erinomaisesti kokoustilana noin 60-80 hengelle sekä vapaamuotoisempana tilana jopa 100 hengen tilaisuuksiin. 

Tilassa on mahdollisuus järjestää esimerksi yksityistilaisuuksia, cocktail-tilaisuuksia ja monenlaisia juhlia. Tila soveltuu erinomaisesti myös messu- ja kokoustilaksi sekä erilaisiin yleisötapahtumiin. Järjestämme tarvittaessa myös toimivat catering-palvelut tilaisuuteenne.

Pyydä tarjous tilojen käytöstä ja cateringista tilaisuuteesi: sales (at) sawohouse.fi

Translate »